onsdag 6 november 2013

Highlights i Hallunda

Det var verkligen på tiden att det blev en vanlig danskväll igen. Jag saknar att ha ett ställe när dit man orkar åka även fast man är lite seg. Hallunda känns långt bort, vilket är konstigt eftersom det är närmare än Hågelby. Förmodligen är det ljuset som gör det.

Men hur som helst, jag tog mig iväg denna kväll. Efter sommarens bästa danskväll lockade Highlights med sin repertoar och glada uppsyn. Man märker att de har kul på scen och ger liksom järnet på sina respektive sätt. En hel del av låtarna är de helt ensamma om att spela och deras sätt att framföra till exempel "Hon har ett sätt" får hela danshjärtat att le. :-)

Något annat som lockade var förstås chans till bra dans och då är det klart att hjärtat hoppar till lite extra när man direkt blir välkomnad av flera önskedanser. Kvällen blev en bra sådan. Jag dansade nästan hela tiden och fick ut det mesta av kvällen som jag hade tänkt mig. Men killar som istället för att äntligen åter smälta samman i en fox med mej väljer att gå hem odansade i paus får ändå ett litet minuspoäng...

Någon ny hann jag faktiskt också med. Blev uppbjuden av en riktig ur-åhejare och även fast han var duktig på det sättet ur-åhejare är duktiga så blir det ju så oinspirerande. Sen någon slags haka-panna-gnuss-fox som jag aldrig fick ordning på. Han var för lång och höll knappt i mig så jag fick klamra mig fast bäst jag kunde kändes det som vilket gav noll känsla men sen var det ju fika att se fram emot i alla fall.

När bandet slutat spela åkte jag hem nöjd och trött från min första riktiga danskväll sedan i mitten av augusti. Nu ska det väl inte ta riktigt lika lång tid till nästa dans. Det är ju ändå nåt alldeles extra! ;-)


Inga kommentarer: