torsdag 28 november 2013

Roligare att vara frisk och stark

Den här veckan började ju så bra. Jag känd mig äntligen frisk och stark nog att åter kasta mig i bassängen för ett lite tuffare simpass. Skönt för hela mej. Sen i tisdags så var det efterlängtad Sh'bam. Tyvärr var det fel instruktör, men jag visste det innan jag åkte så jag slapp få besvikelsen kastad över mig där och då. Men det är slående hur olika ett och samma pass kan te sig med olika instruktörer. Från ytterligheterna läcker och cool dans till hopp-och-släng-fys.

Men så igår, vad nu, ont i halsen!? Jag har ju varit sjuk till och från nu i ett par månader redan. Suuuck! Dagens bodypump fick bokas av och jag får försöka ladda för att orka sången ikväll i stället. Efter stressen inför förra konserten försöker jag nu öva duktigt i god tid på det jag behöver kunna så jag ska vara lite lugnare.

I denna övning ingår några Bellmantexter som kan tyckas omöjliga och få in i huvudet. Det blir så när man inte riktigt förstår dem fullt ut och orden tycks stå i en märklig ordning. Istället för att få någon slags känsla för meningen staplar man bara orden på varandra och försöker få in dem i muskelminnet.

Som tur är är jag ledig i morgon och det ska bli så skönt så. Jag får hoppas på lite extra sova och bara vila upp mig hemma med barnen. Sen på kvällen är det ett betalgig med kören så då är det bara att köra på igen!

Inga kommentarer: