måndag 26 februari 2007

Med sikte mot helgen

Det var ju synd att man missade helgens glada danser. Var så himla taggad inför Scotts på Yesterday. Jag har bara dansat till dem en gång förut, i Malung på lilla dansbanan, ett par riktigt grymma fox. Så jag tänkte att nu j-ar ska här foxas.

Sen blev jag sjuk och fick dansförbud av doktorn. Typiskt. Fick nöja mig med att titta på bugg i ca 2 millisekunder på Let's dance.

Men nu är jag frisk och får dansa igen och längtar förstås redan till veckoslutet. Börjar med kurs på torsdag kväll och sen tror jag det blir Blender på Mälarsalen på fredag och sedan dansen efter Ebbacupen på lördag! =D

Ska förstås se tävlingarna först och då brukar man ju bli hyfsat sugen. Min bäst-bästis ska debutera på tävlingsgolvet oxå så jag ska heja extra mycket på henne!

Vi ses väl till helgen!! ;)

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Med sikte mot helgen 

Inga kommentarer: