tisdag 26 november 2013

Blender i Hallunda

När jag kom fram till Hallunda folkets hus denna kväll insåg jag att det var otroligt länge sen jag dansade till Blender. Det var på Öland senast. Så blir det när man bara dansar på ett och samma ställe hela tiden som jag gör nu. Det betydde också att det var riktigt kul att höra dem och det kändes även lite nytt emellanåt.

Det var massor med folk på plats i och med att Stockholm November Dance pågick denna helg. Men trots mängden dansare på golvet gick det ändå bra att dansa. Det fanns några guldkorn på plats som jag såklart tog chansen att dansa med och däremellan bjöd jag upp några okända yngre förmågor samt blev uppbjuden av några okända äldre oförmågor... Av de sistnämnda var en av riktig klassisk karaktär med för närgångna snurr-in-till-sidan-turer och den triumferande avslutningen med en knäsittning. Toppen....

Väninna B hade också plockat fram dansskorna till denna kväll så vi gjorde sällskap till fikat, vilket vi dock fick jaga då allt var slut när vi kom fram till kassan. Men till slut fick vi i oss varsin bulle och hann uppdatera lite. Jag hann också prata lite med lunchdejt A innan det var slut på vilan.

Det är svårt att få tag på bra bugg nu för tiden och om jag väl får tag på en kille som jag vet kan, vägrar jag snabbfox. Jag tycker det är såå kul att få skutta runt och låta benen få arbeta för mig. :-)
Annars blir det ju mycket fox och om det är en potentiellt farlig buggare så är ju såklart foxen att föredra.

Denna klart godkända danskväll tog slut strax efter halv tolv då jag när jag blev stående insåg att jag var nöjd och vände hemåt innan kön till garderoben skulle ringla sig lång. En bra kväll, och skönt att komma hem i någorlunda tid för lite skönhetssömn. :-)

Inga kommentarer: