söndag 12 april 2015

Voyage i Hallunda

Det är verkligen en period med mycket dans nu. I fredags gav jag mig åter ut i vimlet men trotsade strömmen som drog mot Uppsala och åkte istället till söderort. Jag skulle dansa till Voyage alla dagar i veckan om det gick och har ganska lite förståelse för att de flesta valde annorlunda. Det var bara visst bara jag och E som tänkte rätt.

Vi insåg ganska snabbt att vi hade varandra att ty oss till denna kväll och släppte bara taget undantagsvis. Jag passade på att testa någon ny med sådär resultat och nån känd också med sådär resultat. Men E och jag hade en trevlig kväll i varandras sällskap och med Voyage på scenen går det inte att ha en dålig kväll.

De har så otroligt bra repertoar och sångerskan Liv är verkligen en stor sångerska. Många går genom livet utan att någonsin höra en sån röst live. Själv kan man dansa fyra timmar på front row och bara njuta! Grymt!
 
I only takes two

1 kommentar:

Puman sa...

Tack för en grym fox-deluxe-kväll. Tur att vi hade lite att ta igen :-)

Fantastiskt kul som alltid i ditt sällskap. Det är inte alltid man har lyxen att ha ett så luftigt dansgolv att leka på heller, och Voyage är ju Voyage! Hoppas på repris snart igen.

KRAM