söndag 19 april 2015

Scotts i Hallunda

Vilket dansfokus det är just nu, så kul! I fredags var det egentligen Daniels tur, men han kände sig lite hängig och slö så jag fick åka igen istället. Roligt för mig! Den här gången visste jag att det skulle finnas åtminstone någon mer att dansa mer än senast då det inte fanns någon konkurrens från Fyris. Konkurrens är ju oftast bara dåligt för alla.

Det skulle snart visa sig att det skulle bli en riktigt rolig kväll. Förutom uppenbara sällskapet E så  dök ytterligare och saknade favoriter upp! Äntligen säger jag, bra dans ska man skämmas bort med! Det blev snart en riktigt härlig dansfest och Scotts lyckades pricka in bra musik till bra danser mestadels.

Scotts är såååå bra när de spelar bra musik. Sån musik som de själva valde att spela från början. Då de fortfarande kom med släp. Sen spelar de massa mogenstompa mellan godbitarna och gör kvällarna egentligen ganska konstiga. Men det kanske an bli ändring i framtiden? Kanske de är så pass välbokade nu att de kan återgå till det de spelar allra bäst?!

Nåja, efter några riktiga höjdardanser blev jag infångad av en kille som jag blivit uppbjuden av förut men liksom undvikit att tacka ja till. Här fick mina fördomar sig en välriktad örfil vilket ju är nyttigt ibland. Det var sanningen att säga inte alls en obehaglig dans (utom möjligen för min imbillade image) och jag insåg att jag blivit betydligt sämre förd av betydligt mer hypade grabbar.

Jag bjöd faktiskt upp en ung kille som såg duktig ut men insåg snart att skenet bedrog. Han hade så dålig teknik i buggen att han tog i för hårt och dessutom passade han på att blunda(!) mitt i buggen vilket är förbjudet. Man får inte lämna följaren "ensam" på det sättet, särskilt inte när det är trångt! Skämmes!

Men kvällen var på det stora hela en härlig sådan och E och jag dansade oss i mål. Det är ju svårt att tro att det är möjligt förstås, men vi utvecklas fortfarande i vår gemensamma dans, och fick till en riktigt grym avslutning på kvällen.

På tal om utveckling, kände jag denna kväll att west coasten börjar ge resultat i buggen. Jag hoppas att det är positiva resultat så jag inte börjar blanda så mycket att jag glömmer vad som är vad.

Inga kommentarer: