onsdag 8 april 2015

Sannex i Skultuna

När jag tittar tillbaka inser jag att det var fyra år sedan sist. Åren går verkligen onödigt fort. Den gången var det också jag och A som tog oss iväg. Fast mycket var annorlunda då inser jag. Att jag skulle åka till Skultuna och dansa till just Sannex känns ju mer än osannolikt, men det var ju de som var att välja på så ibland är danslivet konstigt.

Vi kom mitt i första set och satte oss i en fönsterglugg och bildande oss en uppfattning av läget. Vid första åsyn kändes väl utbudet sisådär. Men kan man tänka, när låtarna tog slut blev båda uppbjudna av såna vi gillar och så var kvällen i gång. Osannolikt åter igen.

Min första halva av kvällen blev lite sådär men andra halvan höjdes nivån. Jag blev bland annat uppbjuden av en kille som A tipsat mig om och det var ett mycket bra tips, ännu bättre i och med att jag själv inte behövde jaga rätt på honom :-)

Lagårn är egentligen inget vidare dansställe rent lokalmässigt. Ljudet når inte riktigt fram längst bort i lokalen och ljudnivån av allt prat mellan låtarna är nästan öronbedövande. Jag är glad att jag hade mina proppar. A hade en grym kväll och vi blev kvar tills bandet slutade spela. Sen var det gott med mackfika på vägen hem. En väldigt trevlig liten dansutflykt!

Inga kommentarer: