tisdag 31 mars 2015

Kultursöndag

 I söndags var det dags för vårens stora konsert. Vi kände oss faktiskt ganska väl förberedda så genrepet handlade om att stämma av med stråkar och pianist och håll vår dirigent vid god energi. Detta var ju det sista vi gjorde tillsammans innan hennes mammaledighet. Jag hade en känsla av att det skulle bli väldigt lite folk, och när jag hörde att det var fem förköp så kändes det lite olustigt.

Men skeptiska jag fick så jag teg då det blev fullsatt med runt hundra personer i publiken. Jättekul! Hela konserten gick också strålande bra och publiken var översvallande nöjd vilket ju är så man vill ha det. :-) Efter konserten gick vi ut och åt ett gäng ur kören och det är alltid trevligt att få eftersnacka lite.

 Vokalensemble och musiker

När jag ätit klart tackade jag för mig och begav mig mot söder för lite dans. Det skulle vara två veckors uppehåll sedan på socialdansen så jag ville inte helt missa den här kvällen. Extra roligt denna kväll var att jag skulle få sällskap av lunchdejt A som skulle pröva sina vingar på detta dansgolv. Kul! Jag kom lite före henne och hann upp på golvet innan hon också dök upp och jag lotsade henne rätt.

Sen dansade vi tills kvällen var slut med bara ett litet fikaavbrott. Vi hade båda väldigt roligt och A var överraskad över att det faktiskt var precis så avspänt som jag beskrivit det. En väldigt bra kväll som kommer följas av fler!

Inga kommentarer: