måndag 2 mars 2015

Sportlovsvecka, på TV i alla fall

Sportlovet ägnade vi åt sjukstuga. Jag och barnen var krassliga och var hemma och tog hand om oss och tittade på skidor varje dag. Det gäller att välja rätt dagar att vara sjuk. Men lagom till helgen började vi pigga på oss.

På fredagskvällen fick vi ett snabbt natt besök av N&Co som sov i sin husvagn utanför vårt hus innan de fortsatte söderut dagen efter. Vi hann i alla fall umgås några timmar och barnen hann leka och leka och leka. Roligt!

På söndagen hade vi barnvakt då vi och E&M var på treföreställningen av Ägd och sedan åt vi en fin middag. Föreställningen var över förväntan och hade ett slagkraftigt slut måste man säga. Skrattet fastnade effektivt i halsen och samtliga vuxna tänkte nog några extra förnuftiga tankar på väg därifrån.

Middagen var jättetrevlig och mysig och god och vi var väldigt nöjda på det hela taget! Trevligt att äntligen få testa Stockholm Fisk. Förra gången vi hade bokat hann vi inte dit utan fick kasta i oss mat på vägen den gången.

Söndagen var en skön hemmadag. Barnen lekte med kompisar och vi förberedde den kommande veckan. På kvällen var Daniel och dansade WCS och jag var hemma och badade barnen och tog det lugnt framför en fotbollsmatch. En trevlig helg efter en ganska tråkig vecka!

Inga kommentarer: