söndag 22 mars 2015

Parkenmaran

Efter dryga två år har jag nu åter satt min fot på dansgolvet i Gävle. Senast var det Shakes sista spelning. Åren går! I helgen är det mara och jag och A som pratat om att åka dit igen flera gånger under åren kom nu äntligen iväg, om så bara för en kväll. Kul! Efter en liten roadtrip pausade vi ett par timmar på ett hotell, men tillfix och god middag.

Sen bar det av vidare till parken. Väl på plats fanns såklart genast bekanta ansikten på plats och efter några första danser och en första scanning gjorts kändes det som att det kunde bli en bra kväll. Lite knepigt var det med banden i de olika hallarna, där publiken sprang fram och tillbaka. När man måste byta sal är det risk att man får vänta in ett byte plus att man inte visste var man hade de man ville åt.

Jag hann dansa med några roliga, bland annat en WCS-favorit som jag faktiskt inte fattar att jag hittills missat på moderngolvet, men jag dansade också med lite för många tomtar. Det var lite synd och drog ner betyget för kvällen. Jag kan sammanfatta det hela som att det var roligare att vara där än att det var så jättebra dans.

Enda riktiga missen var en kille som jag inte sett på flera år som jag så gärna dansat med. Men han var tyvärr omöjlig att få tag i. Vi hade bestämt att vi skulle packa ihop prick tolv och det gjorde vi. Vi var ungefär lika nöjda med kvällen båda två och det kommer nog bli fler gemensamma dansresor nu framöver. Jag har länge saknat ett kompis att åka med så det ska bli trevligt.

Inga kommentarer: