söndag 22 mars 2015

Discokalas

Den här helgen började med en ledig fredag för mig. Och tur var väl det då Toves kalas skulle gå av stapeln samma kväll. Det fanns således en hel del att förbereda under dagen så Måns och jag pysslade med det och sen tog vi en lunchpaus på Sibyllan. :-)

På kvällen kom det en hel hög med glada kalasbarn. Alla utom två som bara inte dök upp. Efter att alla samlats var det presentöppning. Vi hade uttryckligen skrivit på inbjudan att presenterna gärna fick vara billiga och enkla, vilket de flesta accepterat, men inte alla.

Vi hade dukat långbord i uterummet så så småningom serverades det marängsviss och saft där och alla barnen sjöng för Tove. Under hela kalaset var det också fri tillgång till morots- och gurkstavar och dessa skålar tömdes faktiskt kontinuerligt under kvällen.


Sen blev det disco och dansstopplekar i uterummet och alla verkade tycka att det var roligt och några av barnen och undertecknad höll igång bra med dansandet. Godisjakt blev det också förstås och sen var kalaset snart över. När föräldrarna kom och hämtade var det ändå full dans i discot och det kändes ju roligt.

Födelsedagsbarnet själv hade nog lite svårt att hantera uppståndelsen och tävlingsmomenten och hade tyvärr en lite blandad humörskväll. Tråkigt även för oss som fick ta värsta smällen. Men morgonen efter verkade i alla fall minnet vara roligt och nya kalas sågs fram emot. Vi hoppas att vi kommer känna likadant när det så är dags...

Inga kommentarer: