lördag 29 november 2014

Bröllop

Äntligen fick vi det gjort! I lördags tog vi tag i finkläderna och passade på att gifta oss. Vi tänkte såhär att om det ska bli av så får vi göra det enkelt för oss, så vi planerade detta i hemlighet. De enda som visste om det var våra kära vänner som ställde upp som vittnen. Som en trevlig gentjänst.

Snart är det dags!

Barnen hade inte heller fått veta. Vi berättade för dem några timmar innan den planerade vigseln. Att vet ni vad vi ska göra idag? Idag skulle vi gifta oss! Tove tittade mycket misstänkt på oss. Hon har ju påpekat att vi borde göra det nu och då, men nu trodde hon inte på oss.

Men när hon väl förstod att det var sant och att de skulle få ta på sig sina utprovade "julkläder" så vart hon väldigt nöjd. "Då vill jag hålla i blommorna!" sa hon. Eh, inga blommor... sa jag. Suraste minen. Vi köpte blommor då de tydligen var en förutsättning för hennes deltagande.

 Tove provar prinsesskorna

Bruden och barnen har gjort sig i ordning

Klockan ett var det vigsel i Edsbergs slott. Vi var ju där för två år sedan och tyckte det var ett bra koncept. Barnen var så duktiga och nöjda under ceremoni och fotograferingar och vi sa ja och så var det klart. Vi åkte hem till uterummet för att fira med tårta i väntan på bröllopsmiddagen.

 Edsbergs slott

 Familjen

 De tre fina barnen

Välförtjänt fika!

Efter några timmars umgänge hos oss åkte vi mot Vaxholm och Waxholms hotell. Där är så fint och de hade varit så snälla och dukat åt oss i egen majestät "hörnan" som är deras minsta festsal med vacker utsikt mot kastellet. Det kändes så fantastiskt skönt då vi hade stället för oss själva och kunde slappna av totalt.

 Dags för middag

 Våra härliga vänner

   Senare på kvällen... :-)

Det var jättegod mat och dryck och både vi och barnen var väldigt nöjda. När de emellanåt ledsnade på att sitta vid bordet kunde vi bara duka upp med ritsaker på ett bord bredvid. Vi hade en jättetrevlig och avslappnad sittning och kunde nog inte må bättre någon av oss. Mätta och nöjda åkte vi hemåt för att lägga barnen på varsitt håll. Tack för en väldigt trevlig dag! 

Vi valde ut några foton och har nu avslöjat denna "stora" händelse för våra närmaste och käraste genom att i veckan skicka ut inbjudningar till festen som vi ska ha i sommar. Som en glad  överraskning. Och nog blev de överraskade alltid, och glada för vår skull!

 Äntligen nygifta!

1 kommentar:

Puman sa...

Passar på att gratulera även här, eftersom jag blev så himla glad av nyheten! Så roligt! Önskar er ett liv av lycka! <3
KRAM