lördag 8 november 2014

Yesterday night i Hallunda med Casanovas

Det är inte ofta danskvällar med stora förhoppningar blir sådär bra. Men igår var det just så. Det var ett onormalt stort föraröverskott vilket förmodligen underlättade jakten. Men jag behövde inte jaga så värst heller. Jag blev uppbjuden till första dansen och kom direkt igång med fyra roliga bugg på rad. Jag känner igen den goda förningstekniken och det gör mig glad.

Sen dök en av mina gamla favoriter upp och det är ju alltid lika kul att ses och dansa. Sen bytte de mycket goda danserna av varandra. Flera härliga återseenden som alla fick gå i repris under kvällen. Några sällandansade guldkorn blev det också. Härligt! En av favoriterna hade fått en dålig start på kvällen och hade tänkt åka hem, men det tog vi ur honom och han var kvar till slutet plus att jag fick trevligt fikasällskap. :-)

Jag fick lite Yesterdayfeeling den här kvällen. Det var på något sätt som på den gamla goda tiden. Den där härligaste danskänslan fanns där. Och flera av mina riktigt goa dansvänner var på plats. Kan man hoppas på fler såna kvällar? Jag önskar mig.  

En del av förklaringen är ju såklart att Sthlm dance började igår och fortsätter under helgen. Några är tillresta just för detta. Vårens läger var framförallt socialt sett väldigt trevligt och det saknar jag med att jag inte är där nu, ens som hjälpdansare. De danskvällarna hade också en speciell känsla i luften.

Måste också tillstå att Casanovas låter mycket bra, har på det stora hela grym repertoar och har den goda smaken att spela musik som får min favoritförare att le med hela kroppen. Det leendet besvarar jag gärna. :-)

Inga kommentarer: