fredag 7 mars 2014

Vi vann!

Ok, det där med att det var spännande på ett bra sätt kan jag väl säga att jag backar från efter senaste dagarnas eskalerande resa mellan spännande läskigt, roligt, stressande och halvpanik. Intellektet som har räknat framlänges och baklänges försöker förgäves kommunicera budskapet att det inte finns nåt att vara rädd för. Men när känslolivet ylar och skriker av skräck och förtjusning omvartannat så är det omöjligt att göra sig hörd.

Jag tänkte tidigare i veckan, att bara första ronden är över så kommer jag kunna sova igen. Men nu när ronden liksom vanns så känner jag mig inte ett dugg lugn. Nya funderingar poppar upp i huvudet precis hela tiden och snurrar sedan runt därinne och jagar varandra. Intellektet påpekar att nu är det bara att lugnt ta allt steg för steg och att det förr eller senare kommer bli precis som vi tänkt. Känslolivet tycker att det är helt ok så länge allt redan är klart.

Ja, ni hör ju. Fortsättning följer.

Inga kommentarer: