måndag 17 mars 2014

Skön helg

En välbehövligt avslappnad helg har passerat. Jag var ju och dansade i fredags och fick lite sovmorgon. Sen var hela lördagen en ända lång slappardag. Vi pysslade lite hemma i lugn och ro medan barnen lekte med ett annat syskonpar.  Väldigt skönt att få en mellandag  då vi inte behövde prestera någonting.

I går var det lite mer planerat. Tove skulle på kalas och sedan var det dags för familjegympa. Precis däremellan lyckades vi få in lite söndagsfika med E&M som hade med sig födelsedagspresenter åt barnen och även M som kom förbi precis samtidigt med en hel låda ärvda leksaker till barnen. Väldigt trevligt!

Idag är en väldigt viktig dag vad gäller vårt nya projekt och detta förberedde vi vidare igår kväll. Tyvärr har det plötsligen rasat ner snö under natten vilket försämrar dagens utsikter märkbart. Barnen ska få lite ledigt och hälsa på morfar över natten för ikväll ska vi på den andra julklappskonserten - Dixie Chicks! Kul ska det bli och vi ska passa på att äta gott innan, för att förhoppningsvis fira fortskridandet av projektet. :-)

Inga kommentarer: