torsdag 6 mars 2014

Casanovas i Hallunda

Jag var ut och dansade i fredags så det börjar bli dags att komma med en rapport. Det var väldigt mycket folk men ändå inte jättemånga känt intressanta förare på plats. När man såg ut över det lite stökiga folkhavet såg det ändå lite skralt ut. Men jag skulle ju knapra ihop så många minuter som möjligt så det var bara till att sätta igång.

Första delen av kvällen bestod till mestadels av sällandansade eller nya. Mest minnesvärt var kanske en snubbe som jag inte minns att jag dansat med men som mycket väl mindes att vi gjort det. Han mindes när (många år sedan) och var (mässhallen på Mälarn) och att jag smitit efter två låtar. Jag har inget som helst minne av denna situation och det blev lite märkligt att behöva ursäkta sig i blindo ett antal år senare...

En favorit dök upp och försvann lika snabbt men vi hann i alla fall dansa ett set och lyckades pricka in "Satellite" i buggen vilket såklart var hur kul som helst. Casanovas har nu så många rackarns grymma bugglåtar med fint sväng som inbjuder till lek. Då är det extra kul när man kan utnyttja musiken till fullo och extra slöseri när man just då följer någon klassisk snurrbuggare där man inte får ett uns av eget utrymme.

Andra halvlek blev bättre än den första med en stegring rakt upp ända in i mål. En yngre dåtida BL-kille som jag inte sett på flera år dök plötsligt upp i danshavet igen. Han var inte lika yngre längre som han var då förstås, men det var ju självklart med en dans när vi nu sågs igen. Jag vet inte vad det är han gör, men han lämnar verkligen massor av utrymme och inbjuder till spex. Casanovas bjöd på grymma låtar och vi hade hur kul som helst!

En kille som jag brukar dansa med mest på somrarna lyckades jag bjdua upp repcis när han tänkt sig hem. Som tur var bjöd Casanovas upp till en av hans favoritbugglåtar och sen bar det av. Grymt skoj! Och ja, som avslutning fick jag mig ytterligare en dans som jag suktat efter under kvällen. Vi har inte heller dansat på ett tag och jag vet att han är rolig buggare. Tänka sig min förtjusning när han bytt foxstil sen sist och nu dansade gentlemannamässigt med rak hållning och fina steg. Om man beter sig så får man stå ut med att jag bjuder upp igen nån dag...!

Ja, så föll sig kvällen. En riktigt bra och rolig kväll, främst för all rolig bugg! Det enda som återigen saknades var ett stabilt sällskap.

Fastnade på bild även denna gång. Foto: Dunken 

1 kommentar:

Bigfoot sa...

Ja man kan bara hålla med om att Casanovas i första hand kör många svängiga och inspirerande bugglåtar. Jag konstaterade att det var lite halvstökigt på golvet och att vi plötsligt befann oss i mitten av lokalen under vår bugg. (Där brukar jag aldrig hamna annars??)
Du har så härliga infall under buggen och man vill verkligen ha lite space för att ge plats för dessa underbara moves. Tack för alltid så grymt bra dans Frida. Kramen