måndag 2 december 2013

Måns-citat

Jag är lite splittrad mellan bloggen och FB för tillfället och känner mig lite korkad inför mig själv som inte åtminstone dubbelpublicerar vissa saker. FB är ju roligt med direktresponsen som man kan vara ute efter ibland, men helt värdelöst om man vill söka efter saker lång senare eller bara sitta och läsa och minnas. Dessutom når de olika medierna olika människor.

Måns pratar riktigt bra nu även fast S och R fortfarande saknas i språket. Ordförrådet är dock ordentligt utbyggt och han blandar långa storys med pajaskonster. Och som ofta med barn blir det ganska roligt. :-)

Några Måns-citat från november:

Barnen vill göra yoga och lägger fram sina mattor. Måns lägger en hushållsrulle i mitten under sin matta.

Jag: Vad är det..?
Måns: Jag har gjort ett gupp!


-----------

Jag sitter vid pianot och övar, Måns sitter på golvet och väntar på kvälls-tv.

Jag (sjunger och taktar): It's go-na start rain-in' men-----

Måns (i takt): Opa Gagnam style..!


-----------

Vid frukostbordet. Vi äter ägg och Måns sitter och vrider på kaviartuben. Plötsligt får han ögonen på "Kalle" på tuben.
 
"Det är ju DU mamma!!"
 

Inga kommentarer: