torsdag 19 december 2013

Casanovas i Hallunda

Jag inser att jag här i bloggen helt ignorerat det faktum att jag var på dans i fredags. Det var Casanovas och eftersom jag hade lite ärenden på vägen dit så kom jag strax före start och möttes av en trettiometerskö utanför dörren! Jahapp, en halvtimme tog det att ta sig in till dansgolvet. Ibland kan sånt störa mig otroligt mycket men denna kväll var jag för avslappnad för att låta .

Jag såg ganska snabbt att det fanns mycket bra underlag på plats för att få utlopp för roliger dans och många hade liksom jag själv spunnit på jultemat såhär sista dansen före högtiderna. Både härliga vänninor och efterlängtade kavaljerer hade letat sig ut och kvällen kom snabbt igång. Det var mycket folk men gick ändå hyfsat att ta sig fram på dansgolvet. Och trots villervallan lyckades jag få tag på en den ena och en den andra som jag ville hinna med under kvällen.

I pausen diskuterades potentiella danskurser och det börjar kännas som en riktigt rolig tanke. Vi får se vad det kan bli. Casanovas har blivit ett av de bästa banden och de har mycket rolig repertoar nu. Även många riktigt härliga shuffle som man kan sprätta loss till i buggen. Eftersom det fanns roliga buggsnubbar att dansa loss med var det riktigt kul!

Det blev en sista dans med bästa kavaljerskan innan det var dags att vända hemåt i nya bilen. Jo,min första provtur gick till ett danshak. Bäst att lära bilen de viktigaste rutterna först! :-)

Inga kommentarer: