onsdag 4 december 2013

Bil och blåst

Jag vet att det redan är onsdag men jag tänkte ändå skriva något ord om helgen som gick. Det var en lugn helg utan åtaganden sånär som i hemmet. Vi ägnade stora delar av lördagen åt att titta på möjliga bilar. Vi har spånat och spanat en tid nu eftersom det börjar kännas som att det är dags att byta upp sig några hack. Frågan är bara hur många. Det finns överhuvudtaget många frågor.

Men vi provkörde lite och kliade oss lite i huvudet och tog med oss lite papper hem att titta på när andan föll på. Vi kom väl inte fram till så jättemycket men det var ändå ett steg på vägen.

På söndagen blev det en snabbstädning av hemmet innan vi gjorde ett spontanbesök hos morfar. Det var längesen vi var ut nu och trots en riktigt blåsig dag så hann vi promenera en ganska lång sväng i skogen. Skönt! Senaste två månaderna har jag knappt varit ute alls förutom de små promenaderna till och från garaget. Det måste bli ändring på det!

På väg hem blåste det ändå mer och eftersom vägen går genom hög skog så var det respektingivande med de höga träden som vajade på sidorna. Efter någon mil eller två låg också en stor gran över vägen. Dock nådde toppen bara över ett körfält och det gick att ta sig förbi utan såg. Otäckt ändå.

Inga kommentarer: