lördag 14 december 2013

Green day - good night

Måns har också fått en stereo på sin rum sedan några veckor tillbaka. Han har sedan dess fastnat för en blandad skiva som Daniel fixat och som börjar med "Teddybjörnen Fredriksson". Han står gärna och lyssnar och sjunger med. Hur söt som helst! Denna skiva har han också somnat till många kvällar.

Ikväll ville han istället höra "Pappasången". Jag visste inte vad det var för en sång och satte på skivan som var i. Snart hördes Lasse Berghagens stämma om teddybjörnen. Men Måns sa nej, det var inte den. "Pappasången" ville han höra. När jag var oförstående studsade han upp ur sängen och tog en annan skiva som låg där. Pappas skiva. Green Day - Insomniac.

Måns satte på skivan och punkrocken började trumma i rummet. Jag tvekade.

Måns förklarade att "Den här är supercool!"

Vi sade godnatt och jag lämnade punkrocken bakom mig och hoppades att "Insomniac" ändå skulle betyda att han skulle somna.

1 kommentar:

Cecilia sa...

gullunge!