onsdag 12 december 2012

Rapport

Lördagen försvann i en heldags körworkshop med efterföljande fest. Det var en väldigt givande dag och den befäste ytterligare det vi redan vet. Att vi är riktigt bra. Föreställningen som vi har framför oss kommer bli riktigt spännande och bra. Nu fick vi ju liksom kläm på helheten. Jag kunde också konstatera min egen utveckling då det som plötsligt presenterades inte kändes särskilt konstigt eller nervöst. Middagen efteråt var som alltid jättetrevlig och det är ju som bekant ett mycket bra sätt att umgås.

I söndags var vi till badhuset med barnen. Måns har nu lärt sig "simma själv" med sina puffar så man slipper hålla i honom hela tiden vilket gör det hela mycket roligare och enklare. Båda barnen tycker det är jätteroligt med badhuset och bubbelpoolen är extra rolig. Stora bassängen däremot tycker de är ganska kall. Tove skulle nog tycka att simskola var både rolig och lärorik så det ska kollas upp igen vad det finns för möjligheter för det.

Igår flög jag till Umeå över dagen. Det var lite konstigt. Och lite onödigt att vara i Umeå utan att hälsa på nån, men det var ju inte anledningen denna gång. Det var kundbesök tillsammans med boss. Det var en ganska trevlig dag på det stora hela men jag var otroligt trött när det var dags att åka hemåt.

Hur det går med träningen? Jotack, de allra flesta dagarna har jag gjort min kvart och en månad har gått vilket var det första målet. Känns bra. Det är också tydligt att det gjort nytta. Särskilt på yogan märker jag det. Nu försöker jag också åka tidigare till yogan om jag har möjlighet och köra lite i gymmet innan. Det enda som saknas är lite dans som belöning. Men nån gång så..

Inga kommentarer: