fredag 21 december 2012

Det lider mot jul

Igår var vi på jobbet på julbord på Fjäderholmarna. Ojojoj vad fint! Som små små delikata munsbitar rakt igenom att njuta av. Därtill trevlig omgivning och service. Och när vi gick av båten föll exakt lagom täta snöflingor, precis som på film. Vi åt ett ganska tidigt julbord och därför gick vi sedan vidare till lämpligt hak och umgicks tills vi var nöjda. En mycket trevlig kväll!

Nu är sista arbetsdagen innan det blir jullov med allt vad det innebär. Idag ska vi roa oss med lite inventering inför årsskiftet så att vi sedan kan vända blad på allvar. Det ska bli skönt. Det har varit några månader som spökat lite för oss och jag hoppas innerligt att vi sett slutet på det nu. Lite julavslutningsfika ska vi också hinna med.

Barnen och Daniel är hemma idag så jag fick sovmorgon i morse vilket ju passade bra. Nu på förmiddagen är de på badhuset och myser. Sedan blir det väl reseförberedelser för hela slanten resten av dagen. Jag försöker bortse från den långa resan och bara se fram emot att komma fram. Det ska verkligen bli så trevligt!

Jag hoppas ni som läser också börjar ha lite julstämning och att julen kommer bli så bra och fin som ni hoppas!

Inga kommentarer: