tisdag 18 december 2012

Klappat och klart

Josåatt nu är julklapparna under kontroll och granen står så grön och grann i stugan. Vår egen sats vörtbröd ligger i frysen och väntar. Smakbiten sa att det var bästa resultatet på flera år. Jag börjar fatta att det snart är jul och se börjar verkligen fram emot att träffa alla. Ska bli så mysigt. Nu när klapparna är klara börjar jag se fram emot att de som ska få dem ska få öppna dem. När det bara att hålla tummarna för att ett fint väder och väglag är med oss på resan.

Jag fortfarande ganska duktig med mina kvartar och igår tog jag ut mig rejält med lite armträning i gymmet innan ett ganska tufft yogapass. Jag alternerade fyra olika gymmaskiner för armarna och det kändes riktigt bra och va roligt. Armarna är det som jag tycker är svårast att träna hemma eftersom jag är så himla klen. När armarna tyckte det var jobbigt med hårtvätten i duschen efteråt insåg jag att det kan bli en jobbig onsdag. Idag är det mest bara lite stela känningar. Men jag vet nog.

Inga kommentarer: