fredag 31 augusti 2007

Scotts på Hågelby

Idag är det dagen efter Scotts på Hågelby. Jag känner mig riktigt pigg fast jag inte kom i säng förrän sent. Kan bero på alla endorfiner som fortfarande studsar runt i kroppen sen igår. En riktig kanonkväll!!Smile

Så här i friidrottstider hör man de tävlande säga att de redan på uppvärmningen kände att idag kommer det gå fort/bli långa kast. Jag kände nåt liknande igår. Daniel och jag var uppe en liten sväng innan start för att testa mina skor. Kände då att idag, idag kommer jag dansa riktigt bra bugg, hade flytet i kroppen liksom! Hittade oxå tillbaka till lite steg som jag saknat ett tag.

Jag gillar ju verkligen Scotts, de har fattat det där med foxlåtar!! LaughingLaughingLaughing Så himla många goa låtar att bara smälta till. Dansade verkligen mycket mysig fox igår. Mmmmm...så trevligt!!Tongue out
Kvällen gick superfort och det blev ganska kallt sista timmen. Efter paus ville aldrig min vänsterhand tina riktigt, trots att jag försökte värma den på alla killar...Wink Det blir ganska tydlig att vänstern inte används så mycket i buggen utan mest är ute i kylan och flaxar och sen i foxen ligger den helt exponerad för kall luft på killens rygg. Det var riktigt skönt med en varm dusch när vi väl var hemma.

Frågan är nu om jag ska till Skansen ikväll. Scotts är ju Scotts liksom. I och för sig får jag dansa till dem snart igen på kryssningen....men det är ju inte samma sak. Risken är bara att det är lika kallt ikväll och jag vill INTE bli förkyld igen. Man har ju en söndag att se fram emot också!! Yesterdaypremiär redan liksom. Sommarn har verkligen gått fort!

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  Scotts på Hågelby

Inga kommentarer: