fredag 24 augusti 2007

Hjälpdansarkursen och dans ikväll =)

Igår var jag på hjälpdansarkurs på klubben. Riktigt roligt och trevligt! Smile Kursen syftade till att ge oss en större förståelse för de problem man kan ha när man inte dansat så länge så man bättre kan hjälpa folk till rätta om man hjälper till på andra kurser.

För att ta oss tillbaka till nybörjarnivå så dansade vi mestadels bakvänt, alltså fick jag dansa som nybörjarkille nästan hela kvällen. Sååå roligt och nyttigt! Och på köpet dök det såklart upp frågor och problem eftersom inte allt är så självklart längre när man bytt "kön". Vi hade också en liten fika/mat-paus med lite frågor och prat kring kurserna, vad man ska tänka på och så. Sånt som inte kursledarna hinner ta upp annars.

Kenneth spelade superbra musik precis som vanligt så man blev ju så grymt danssugen, fast så fort man försökte med nåt roligt utöver typ tryck och drag som vi höll på med så var man ju ganska fort lost. Så jag började verkligen se fram emot Skansen/Casanovas ordentligt då! Tongue out

Kvällen började vid 18.00 och vi hade dansat klart vid 22.00, fast kvällen gick verkligen fort och man var rejält trött på alla vis. En riktig lättnad att få röja loss "som vanligt" i några låtar på slutet.

Nu laddar jag stenhårt för kvällens nöjen, picknick och dans, en verkligt bra vana måste jag säga! Ska bli kul att träffa er alla igen!Laughing

Kram Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  Hjälpdansarkursen och dans ikväll =)

Inga kommentarer: