fredag 17 augusti 2007

Expanders i Hågelby 16/8

Är det bara jag eller har vissa band blivit sämre på att spela bra foxlåtar?? Igår tyckte jag varannan fox var såna o-mysiga låtar. Sen visar de på sista låtarna (ok, några till kanske) att de har ju till och med riktigt bra smak när det gäller lugna låtar, så varför inga fler?? *snyft* Jaa, vad man kan klaga över småsaker.

Gårkvällen började sådär för mig, knappast på hugget alls, slöa armar i buggen, ingen känsla i foxen. Mellan danserna ska man ju helst va lite snabb och hitta nån men var inte på hugget där heller, virrade runt lite och trillade av banan utan ny danspartner. Nu är det ju förvisso ganska trevligt att sitta ibland oxå eftersom man ofta får pratsällskap. Tyckte Expanders spelade lite lojt och sången är ju inte deras starka sida precis. (Aj,mitt musiköra!

Men efter paus så vände det. Började med riktigt bra bugg och fox som fick mig på hugget igen, tack Sven för det! Sen fick jag småningom tag på Cenny efter en stunds jakt och ja, och så blev det sådär bra som det bara kan bli på ett dansgolv (- igen!), sådär så man bara måste forsätta le resten av kvällen Riktigt grymma och ösiga bugg! Ahhh - så roligt!! Och varmt efteråt...haha! Återigen tur med låtarna oxå. Tackar och bockar, som vanligt!

Expanders höjde sig också efter paus och det blev lite bättre drag. Dansade hela tiden efter paus, kanske var lite borta första buggen efter den där urladdningen...(dock med ett leende på läpparnamen sen var det mer ös!

Känns som vi hade riktigt tur med vädret också, eller ja...skicklighet från Dompans sida var det ju förstås Picknick i riktigt fint varmt väder och sen perfekt väder för dans. Trevligt att Anders var på besök i stan också, vi lär ju ses lite oftare nu. Inga foton denna gång tyvärr. Och inget Hågelby nästa vecka, ska visst på kurs på klubben då, så det blir ös till Casanovas på Skansen istället.

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  Expanders i Hågelby 16/8

Inga kommentarer: