lördag 4 augusti 2007

Wahlströms på Skansen

Igår var det dans på Skansen igen med picknick med lite födelsedagsfirande innan. Nu var det ju lite regnigt så det blev lite picknickat på en veranda under tak. Hoppas att alla skötte sig så att inte någon  fick några tråkiga efterräkningar...

Lämnade picknicken lite i förtid dels på grund av att vi skulle fixa oss lite efter eftermiddagens stan-runda och dels på grund av viss irritation över saker som nämndes och kanske framförallt inte nämndes i sammanhanget. Picknicken var dock ett väldigt trevligt initiativ, synd på vädret bara.

Dansen var en av de bästa hittills på Skansen för den här sommaren trots att det var ganska trångt. Man är ju lite bortskämd med att ha gott om plats att röja när man är där annars. Bra dansare vart man än vred sig och inga problem att få dansa. Blev uppbjuden några gånger också! =) Det är verkligen trevligt att bli uppbjuden tillbaka, liksom som feedback "Jag dansar gärna med dig också!" Om det oftare skulle vara lite mer jämt fördelat killar/tjejer så skulle det nog bli mer av den varan. Vore trevligt! =)

Wahlströms gjorde hyfsat ifrån sig, dock repeterades vissa låtar i slutet av kvällen...allvarligt, de har väl större repertoar än så! Och vissa noll-känsla-låtar skulle man ju gärna va utan.
Men vi synes förmodligen i Skultuna på tisdag!

Kramen

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Wahlströms på Skansen

Inga kommentarer: