lördag 1 september 2007

Mitt recept på en GrrrMmmm-fox

Hej! När man inte åker till Skansen och dansar fox till underbara Scotts kan man istället fundera på vad det är som gör vissa foxar sådär GrrrMmmm...Tongue out

Fyra ingredienser från mitt perspektiv för att lyckas:

* Att killen håller om en på ett sätt så att man känner sig betydelsefull. Jag måste förstås svara på samma sätt och inte streta emot och ta ut avståndet. (Det var så sent som i torsdags som jag verkligen förstod vikten av den här punkten! Mmmm...)

* Fokus från båda på just den här dansen, "här och nu". Undvika alla distraktioner. För mig innebär det oftast att blunda och bara känna istället för att tänka.

* Att killen dansar till musiken och inte till takten. Det innebär oftast en större variation och känslan blir så mycket starkare. Dansen blir då så mycket intressantare och roligare för mig som följer. Om killen för varierat så blir jag också tvungen att koncentrera mig och därmed uppfylls automatiskt förra punkten.

* Det får gärna vara en toppmysig foxlåt med grym känsla i!
Det förenklar alla ovanstående punkter avsevärt och ger det där lilla extra åt känslan i dansen.

Och när man bara vill hålla kvar liiite till för att inte bryta förtrollningen.... Då vet man att man har lyckats!!!Wink

Ses på söndag!

GrrrrMmmm-kram

PS läs mer: Tillägg till foxreceptet.. :)

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  Mitt recept på en GrrrMmmm-fox

Inga kommentarer: