onsdag 15 augusti 2007

Veckans & höstens danser i Sthlm

Har överlevt mina första arbetsdagar efter semestern. Är inne på dag tre nu. Har lite svårt att ställa om rytmen från semestern bara, framförallt att gå och lägga mig i tid...och jag är ju inte den piggaste på mornarna ändå liksom...

Blir lite lättare att jobba när man har lite dans att se fram emot. Gottar mig fortfarande åt förra veckans lyckodans på Hågelby och ser självklart fram emot i morgon kväll. Trevligt med gemensam picknick igen också. Just nu ser det ut att kunna bli en hyfsad kväll vädermässigt, lite svalare än sist vilket kanske är bra... Det gäller verkligen att njuta av de sommardanserna som är kvar nu för snart måste vi trängas inomhus igen!

Är lite sugen på att dansa till Mickeys på Grönan också, det lutar åt lördagen nu. De spelade ju på dansen efter Dieselduellen och jag minns det verkligen som en toppenkväll med många goa foxar! Tävlingen var ju såklart himla rolig också. Kikade in på höstens tävlingsschema och som vanligt ligger nästan alla tävlingar lååångt bort, för långt för att bara åka och heja. Synd. Får heja gärnet på Brunnasnurren istället.

Har också spanat in höstens fredagsdanser i Stockholm. Casanovas finns med och Scotts har fått flera spelningar. Mycket trevlig dans men var är Shake???!! Inget Shake varken på Yesterday eller Mälarsalen. Snyft. Får bli nån längre tripp till nån Shakespelning då.

Oh, nu ringde en leverantör som ville komma över och bjuda på fika om en stund...klart man ställer upp!

Kram Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  Veckans & höstens danser i Sthlm

Inga kommentarer: