fredag 10 augusti 2007

Jannez i Hågelby

Igår var det äntligen dags att besöka Hågelby igen! Så himla härligt, och vilken kväll! Värre än kvavast första halvan av kvällen! Har knappast behövt byta om efter första tre danserna förut. Och vad mycket folk sen, hela backen var proppfull med filtar, såg ut som rena fikaorgien i paus, och det var ganska trångt på banan trots att det stod massor med folk runt om också.

Och roligt värre var det! Jag har inte dansat så många gånger till Jannez men de överträffade mina förväntningar och spelade riktigt bra enligt mitt tycke, lite många snabba foxar kanske, men jag lyckades för en gång skull pricka in rätt 4 låtar med rätt kille..Mmm...vissa danser blir man bara helt lycklig av!!

Bara fyra torsdagar kvar nu på Hågelby denna säsong. Dansen igår visade ännu en gång att Hågelby är Sthlms bästa dansbana. Det är alltid en bra danspublik på plats och det känns som att alla band spelar extra bra där och att publiken ger extra mycket glädje tillbaka. Dessutom är det ju en vacker plats som gjord för att fika och umgås, utöver dansen då. På återseende om en vecka!

Kram Frida

Massor av folk i slänten i pausen
Daniel och Elin blev så här glada efter att de ätit glass

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  Jannez i Hågelby

Inga kommentarer: