måndag 9 april 2007

Trött men lycklig!

Påsken har nu nästan passerat och jag har måååånga timmars dans i fötterna. Påskfestivalen (squaredance, för er som missat det inlägget) var en riktig höjdare med ca 750 dansare på plats totalt fre-sön och ovanligt många yngre var där, både gamla bekanta och nya ansikten. Väldigt kul. Jag hade ju tänkt att jag skulle ta det lite lugnt för att spara krafter till söndagkvällen, men icke! Dansade nog mer än vanligt istället.Smile

Vi stannade kvar en extra natt denna gång för att vara med på, vad jag förstått, den traditionella dansen i Brunnsparken. Det var en väldigt trevlig lokal, stort runt golv vilket är bra för dansen men sämre för "sikten". Wink Blender & Date stod för musiken non-stop.

Vi träffade på Foxxy med vänner direkt och damp ner vid deras bord. Mycket trevligt. Sen var det fullt ös och jag har nog aldrig varit med om att en kväll gått så fort. Plötsligt var klockan halv ett och jag hade precis fått upp farten i benen igen. Men jag hann få många trevliga (och några supertrevligaWink) danser under kvällen med både kända, okända och halvkända.Laughing 

Fötterna protesterade vilt när jag klev ur sängen i morse men dansnerven började redan vakna igen när vi poppade bra musik på i bilen vägen hem. Så vi ses nog på fredag alt. söndag igen!

Kram Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Trött men lycklig!

Inga kommentarer: