måndag 30 april 2007

Nonstop i Skultuna

Igår var jag på non-stopen i Skultuna. Det var ju första gången jag var där och man känner sig alltid lite vilsen på ett nytt ställe. Innan man vet i vilket hörn man bör stå och framförallt vart man INTE bör befinna sig. Wink

Skultuna hade väldigt avlångt golv så längst ifrån bandet försvann livekänslan lite, men annars var det ett bra golv när första halkan lagt sig.

Det var inte jättemånga favoriter på plats och det är ju alltid nyttigt, då måste man ju leta efter nya favoriter. Jag missade lite att man kunde sitta i fönstren och spana. Där kommer jag nog sitta nästa gång. Men jag fick några riktigt bra danser under kvällen och dansade både med nya och gamla bekantskaper, även ett par nya dansmaffiosos. Skrev upp en ny foxkille på favvo-listan oxå. Smile

Kvällen gick fort och jag var fruktat trött på slutet. Sov gott i bilen på väg hem! Summa summarum var Skultuna ett ställe klart värt att åka till, fast det blir nog bara när de riktigt bra banden hägrar eller om danssuget blir för stort.

Kramar Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Nonstop i Skultuna

Inga kommentarer: