fredag 27 april 2007

Aktieägarkupp och Skultuna

Hej hallå!

Nu är det äntligen fredag! Den här veckan blev minst sagt kaotisk! Årsstämman som jag skrev om under "Kritstreckrandigt" blev riktigt rock'n'roll. Såna tillställningar brukar ju vara ganska trista med massa val enligt valberedningens förslag efter lång dagordning och bla, bla bla... Men inte denna gång, nejnej.

Några stora aktieägare hade blivit rejält förbannade efter att styrelsen plötsligt avsatte vår uppskattade VD i februari. Och nu på stämman visade det sig att de hade gått ihop så de fått majoritet. Och ut åkte den gamla styrelsen på ett bräde och en helt ny tillsattes och vår gamla VD sattes tillbaka på sin plats. En kupp på hög nivå! (Tydligen väldigt ovanligt i börsnoterade bolag i Sverige)

Så plötsligt var min chef avsatt och jag har inte sett honom sen dess och förra VD tillbaka i "sitt" rum och allt känns som vanligt igen. Får se hur det blir nu med allt, typ mitt jobb. Det är iaf en mycket trevligare arbetsplats igen då alla är glada igen efter två månaders frustration.

Massa jobbsnack blev det. Men jag skrev ju i rubriken att jag ser fram emot söndag. Då ska jag äntligen besöka Lagår'n i Skultuna för första gången. Ska bli himla kul. Är väldigt danssugen efter förra helgen och det blir ingen dans för mig ikväll pga av besök norrifrån.

Hoppas ni är många som dyker upp i Skultuna! Laughing
Kramar Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Aktieagarkupp och Skultuna

Inga kommentarer: