torsdag 12 april 2007

DubbelDate

Jösses vad tiden går. Lever fortfarane gott på söndagens dans i Brunnsparken och då är det plötsligt snart helg IGEN! :-D

Innan söndagen hade jag aldrig dansat till Date förut, har missat dom av nån anledning, (troligtvis för att de aldrig spelar på Yesterday...) och nu är det dags för Date igen (därav dagens rubrik), fast denna gång på Mälarsalen. Hoppas det kommer roligt folk, vet inte riktigt hur populära Date är här i Stockholm.

Jag har förut haft lite svårt för Mälarsalen, har mest tyckt det varit dyrt och svårt att få bra danser men senaste gångerna har jag haft riktigt roligt så nu har man nästan blivit stammis. Det beror förmodligen på att jag vidgat mina vyer lite och hittat många nya roliga att dansa med.

Men först är det dags för kurs ikväll, ska bli riktigt kul, känns som det lossnat sista veckorna och man börjar kunna dansa igen efter allt tekniknötande.

Sedan hoppas jag vi ses i morgon!?
Kram Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: DubbelDate

Inga kommentarer: