lördag 14 april 2007

Date på Mälar'n

Här följer en liten rapport i från gårdagens dans på Mälarsalen till Date.

Jag kände redan på morgonen att ajaj, ont i halsen, inge bra! Om jag dansar så blir jag säkert sjuk! Men det kan det ju vara värt så det var bara att åka till apoteket och leta halstabletter. Köpte nån variant med stora minttabletter som skulle vara smärtstillande. Jaha, det verkade ju bra för det onda i halsen försvann efter att jag sugit i mig en tablett. Dock med den lilla biverkningen att också tungan och svalget var helt bortdomnade. Inte en helt bekväm känsla, kändes som om jag just varit hos tandläkaren och fått några sprutor i tungan ungefär. Men det var ändå bra för det gick att dansa utan problem och om man inte tog en hel tablett åt gången så blev man bara lite lagom bedövad.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig denna kväll då jag aldrig dansat till Date förut i Sthlm. Men det var ju väldigt mycket folk på plats (för mycket emelllanåt) och flera favoriter var där!

Date spelade bra tycker jag, dock en del knepiga låtar som man inte riktigt visste var de tog vägen och en del knepiga slut. Tycker lite synd om er killar när ni försöker sätta ett bra slut och så kommer det typ tre slut på rad och det blir bara kaos. Men jag gillade soundet och de är bra sångare. Tiden gick väldigt fort och det kändes som kvällen till stor del bestod av paus. Jag fick (nåja, tog kanske är ett sannare ord) många trevliga danser. Och några riktiga GrrrMmm-foxar! Cool

Ibland stämmer det bara sådär fantastiskt bra så att det nästan inte känns som man själv behöver anstränga sig, det är bara att smälta in i killen och följa med. Det är ju en klyscha men man blir verkligen Ett. Jag vet inte hur jag ska förklara det bättre, men jag hoppas ni förstår vad jag menar och att ni fått uppleva det själva! Det är inte ofta man får såna danser, det krävs ju bra låt, bra danspartner och att man själv är på rätt humör, men igår stämde det sådär några gånger och det är såna danser man går och ler åt hela veckan sen. Smile (Arbetskamraterna har nog vilda föreställningar om vad det där med kodnamn "dans" är för nåt..)

Jag hann dansa med nästan alla som jag hade tänkt och velat innan kvällen tog slut och mungiporna gick klart uppåt på vägen hem. Väldigt skönt att komma ut i sommarvärmen också så här i aprilnatten!

Jag blev i alla fall inte jättesjuk trots gårkvällens ansträngningar, men luftrören mår inte super så det blir nog ingen mer dans denna helg. Satsar på både fredag (Y-day) och lördag (Atrium) nästa helg i stället.

Ha det bäst tills vi ses igen!
//Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Date på Mälar'n

Inga kommentarer: