måndag 6 oktober 2014

Scotts på Hallunda folkets hus

En och en halv månad har raskt passerat sedan förra gången. Men nu fanns chansen till dans igen. Scotts i Hallunda stod på repertoaren och efter en tidsmässigt ovanligt lång resa kom jag ändå fram i god tid. Tråkigt nog var det väldigt få roliga på plats att dansa med men jag och P återsågs i alla fall och dansade en stor del av kvällen.

Några stycken andra danser blev det också men på det stora hela så var det ingen superkväll på grund av bristande utbud. Jag passade på att bjuda upp en kille som alltid är där men som jag aldrig dansar med. Det där är lite märkligt, för det är ju inte bara en persons "fel" att man inte dansar. Man är ju två som kan bjuda upp.

Om man själv efter långt om länge bjuder upp och sen aldrig får någon tillbakabjudning kan man ju ana att dansen inte var så intressant och låter bli att bjuda upp igen. Turen har liksom gått över. Men nu har jag bjudit upp för andra gången även fast det har varit flera år emellan.

Scotts spelar så många bra lugna låtar men för få svängiga snabba vilket är synd på kvällarna som helhet. En helt ok kväll tack vara dans och fika med P. Bra motion och många härliga åttiotalslåtar. Så var det med det.

Inga kommentarer: