lördag 18 oktober 2014

En vecka i dvala

Redan innan fredagens konsert förstod jag att något tråkigt var på gång. Det kändes i kroppen. Och sen kom förkylningen som ett brev på posten. Jag var hemma själv med barnen hela helgen och var nog väldigt tråkig.

Trots att jag var riktigt seg tog jag med barnen med på Clownen Manne som jag lovat eftersom han var här på vårt Kulturhus. Barnen satt längst fram och hade jättekul. Föreställning var väldigt bra och rolig och allt var skoj tills det var slut. Då fick man köpa en affisch om man ville. Det ville inte jag. Då blev allt tråkigt och bråkigt och jag fick ont i huvudet och blev ledsen.


Jag tog min tillflykt till bror och vi hade en mysig eftermiddag med eftersnack, konsertlyssning, höstpromenad och middag. Det fick upp humöret och jag tog småningom med mig två pyjamasklädda barn hemåt i mörkret.

 Även på hösten kan Tove göra vackra buketter

Sen blev det söndag och jag låg i soffan. Sen blev det måndag och jag låg i soffan. Sen blev det tisdag och jag och Tove låg i soffan. Tove tittade på film på datorn med lurar, men sjöng ändå så högt till alla sångerna i Frost så jag knappt hörde TVn. Sen blev det onsdag och jag låg själv i soffan igen. 

På torsdagen hägrade kören så jag åkte till jobbet och hade en väldigt behaglig dag då endast min tjejkollega T och jag var där. Sen var det kör på kvällen och det var kul med sikte framåt. Och sen var det en dags jobb igen med en spontan familjemiddag som avslutning och nu är det lördag och jag är fortfarande inte helt frisk. Så fort kan en sjukvecka gå. 

Idag skulle jag åkt till Gävlemaran för en kväll och natt men det lev inställt och det kanske var lika bra. Det blir lite billigare umgänge istället och det ska bli jättetrevligt. 

Inga kommentarer: