lördag 25 oktober 2014

Expanders i Hallunda

Efter ett totalt bryt och energitömning hemma så behövdes verkligen något positivt för att fylla på orken. Jag hoppades att lösningen fanns i Hallunda. Och faktiskt så blev det äntligen en danskväll med kvalité.

Expanders spelar för jäkla bra och sångarens falsett imponerar i vissa låtar. Jag gissar att ca nittio procent av publiken inte fattar hur svåra en del låtar är att sjunga med glidningar mellan fullröst och hög falsett. Mycket härligt gung och många softa myslåtar däremellan.

Några efterlängtade favoritparters hade letat sig dit för kvällen och även fast inte alla brydde sig om att se till att få sig en dans... så hade andra prioriteringarna på rätt ställe. Det finns vissa man dansar med sällan och varje gång känner man att man vill dansa ofta. Typ alltid. Men det är ju svårt när man inte ses. I vissa fall är brorsan (alltså inte min) ett fullgott alternativ, ibland absolut inte.

Jag höll mig på golvet hela kvällen utom något undantag. Det var väl egentligen bara en gång jag blev uppbjuden till en otursdans. Mannen ifråga granskar mig försiktigt uppifrån och ner och upp igen både innan första låten och mellan låtarna. På det där sättet att man känner sig naken. Så då nöjde jag mig med två låtar. Klart obekväm även fast han dansade en mycket hövlig foxtrot.

Kvällen tog slut utan den där pricken som man vill ha över i:et, särskilt när man behövde få upp energinivån. Men jag är ju glad ändå. Många härliga danser blev det och det är bara att hoppas att det blir en ny chans till dans snart igen.  

2 kommentarer:

Puman sa...

Vet inte om det är jag eller någon som blev väldigt viktig för mig under kvällen som ska ta åt sig beröm, men i alla fall... ;) Tack för fantastiskt fin dans, som alltid helt outstanding.

Hade gärna dansat ännu mer, men någon stal både resterande del av min kväll och mitt hjärta... Tänk vad som kan ske när man inte ser upp :)

KRAM på finaste Fridan!

Frida sa...

Tack själv! Ja, jag märkte att mina bästa förare för kvällen liksom försvann i varandras armar. Så irriterande när det händer!! ;-)

Kram