onsdag 5 februari 2014

Tösnö och hemmafix

I helgen gjorde vi det vi skulle gjort förra helgen när Måns blev sjuk och vi snällt fick stanna hemma. Vi var på Ikea och handlade lite saker till den stundande festen plus lite förvaring som har saknats i vår spegelgarderob. Sen blev det också lite lampor som kan komma upp på olika ställen så småningom. :-)

På söndagen åkte vi ut till morfar i förhoppningen om att barnen skulle få testa att åka lite skidor. Nu var det plötsligt tö och snöblandat regn. Men några varv skidor blev det i alla fall på tomten och det gick väldigt bra. Även för Måns som testade för första gången. Sen byggde vi också snögubbar då kramsnön var exceptionellt bra. En välanvänd dag trots det skiftande vädret.

På söndagskvällen monterade vi vår nya förvaring och började så smått flytta om i garderoben. Det blev väldigt mycket mer plats nu så det kommer bli kanon när vi är klara. Kvällarna ägnar vi just nu annars åt att sträckse Big bang theory. Alla kvällar. Snart är vi ikapp med då börjar ju OS så det är inget problem ;-)

Inga kommentarer: