lördag 15 februari 2014

OS-fokus i veckan som gick

Den här veckan har verkligen gått ursnabbt med fokus på träning, OS, lite kör och lite jobb. Vi har också äntligen fått pianot stämt! Så skönt. Vi har njutit av att vara friska allihop sånär som på att Daniel eventuellt har knäckt ett revben utan att ha märkt det.

Efter en ganska intensiv vecka med dans igår som grädde på träningsmoset känner jag mig idag tyvärr inte helt pigg. Seg i kolan och lite hes och snuvig. Hoppas det bara är en tillfällig svacka. Träningsutmaningen klara inte av så många sjukdagar..

Helgen är i alla fall lugn sånär som på familjegympan i morgon så det är skönt. Man hinner vila upp sig lite och kroppen kan sortera bort den sista träningsvärken. Idag tog skidtjejerna ett historiskt guld i stafetten och jag skrek nog sönder min redan hesa röst ännu mer.

Ute är det riktigt surt väder. Som i november. Regnet piskar och det blåser. Helt värdelöst för att vara februari tycker till och med jag. Man blir inte ett dugg sugen på att gå ut eller göra någon som helst nytta. OS i soffan får det bli.

Inga kommentarer: