onsdag 5 februari 2014

210 minuter i veckan i 17 veckor

Ja, så ser mitt träningsmål ut i vår gemensamma träningsutmaning på jobbet. Då har jag utöver träningspass av olika slag även räknat med att dansa socialt en gång i månaden. Mitt träningsmål är en del i ett gemensamt mål som är allas våra individuella minutmål sammanslagna. Tillsammans ska vi fem under de sjutton veckorna knapra ihop 15 820 min vilket motsvarar 264 träningstimmar!

Tanken är att man i första hand tränar mot sitt eget mål och på så sätt tar vi oss till vårt gemensamma mål. Varje månadsslut ska vi stämma av våra gemensamma delmål som är våra sammanlagda minutmål. Alla minuter och diverse annan träningsstatistik håller appen "Endomondo" reda på åt oss.

Mitt gym har lagt till några nya dagpass sedan årsskiftet vilket gynnar min träning. Och jag gillar verkligen utbudet som till stora delar är Les Mills grymma förkoreograferade klasser. Så bra pass med medryckande musik och bra instruktörer.

Jag har nu kört Sh'bam™ och Bodypump™ hyfsat regelbundet ett tag och denna vecka har jag även provat Bodybalance™ som visade sig vara ungefär som den typen av yoga jag gillar. Tumme upp för det då mitt yogapass på hemgymmet blivit utbytt till "flumyoga"! Sen hoppas jag också kunna testa Bodycombat™ som verkar jättekul men jääättejobbigt! :-)

Inga kommentarer: