tisdag 29 oktober 2013

Undersökning med överraskning

Idag har jag varit hos doktorn två gånger. Först var jag till en vanlig läkare på morgonen för att prata om den olustifika yrseln som besökt mig nu och då senaste dagarna och som igår gjorde mig riktigt orolig. Kanske mest för att jag var trött och less. Men efter att ha kollat en sänka och känns och klämt och lyst mig i öronen löd domen bara förkylningsvirus som kommer gå över. Jaja, nu har jag i alla fall kollat.

Sen åkte jag hem och vilade i väntan på min sedan länge inbokade hälsoundersökning. Klockan halv ett var den och jag fick inte äta och dricka annat än vatten fyra timmar innan. När man vet att man inte får äta på fyra timmar blir man genast jättehungrig och kommer på allt möjligt som man skulle kunna stoppa i munnen. Bara en liten mandarin..? En kaffe..? Bara en liten bulle..? Men ok, jag höll mig till vatten.

Undersökningen gick i alla fall fint och jag har förbättrat några värden sedan sist, bland annat lungkapaciteten som nu låg strax över övre värdet för kvinnor. Känns som att träningen har gett resultat. :-) Största skrällen var ändå att vi passade på att mäta min längd, mest på kul. Man vet ju hur lång man är. Men icke! Jag var 1,5cm längre än jag trott. Undrar om jag helt enkelt rättat upp mig såpass senaste åren? Daniel får sträcka på sig lite extra nu då om han vill ge mig en puss. ;-)

Efter underökningen smaskade jag i mig mandarinen som jag tagit med för blodsockret och sedan bar det av mot närmaste hamburgerbar. Jag var så hungrig och tänkte att nu ska jag festa till med både en stor burgare och pommes frites (som jag aldrig annars beställer). Men sen var kön ganska långsam och när det väl var min tur hade jag kommit till sans och det blev bara en stor burgare och vatten. Ibland är det bra med sega köer...

Inga kommentarer: