onsdag 23 oktober 2013

Hemmafix med barnen

Så sent som i förrgår började vi på allvar fundera på alla barnens ytterkläder som nu legat i en stor hög i skohyllan eftersom de inte når upp själva till ens de låga krokarna. Om de bara nådde skulle du hänga upp dem själva, men vi vill inte sänka krokarna för då kommer alla kläder hänga ner bland alla skor och stöka till. Vi kom överens om att flytta tvättkorgarna från tvättstugan upp till klädkammaren och sätta upp nya krokar till barnen där korgarna suttit.

Sagt och gjort, igår köpte jag krokar på lunchen och beställde nya tvättkorgar som ska få plats i ett mindre utrymme i klädkammaren. Sen skruvades saker upp och ner i går kväll och barnen kunde snart hänga upp alla sina kläder på de nya krokarna. De gamla dagiskorten fick barnen sätta ovanför sina krokar så de skulle tycka det var lite extra roligt. :-)

Måns har fått en hajbadmössa och simglasögon som han vill ha på sig hela tiden nu. Men det kanske framgår av bilden... ;-)
Nu är bara frågan hur lång tid det kommer ta innan jag vänjer mig vid att tvätten ska slängas uppe och inte nere. Redan idag har jag plockat ner smutskläder bara för att sen upptäcka att jag får ta upp dem igen. Ska vi gissa på ett par månader?

Inga kommentarer: