onsdag 23 oktober 2013

Liten sammanfattning av läget

Jag är hemma sjuk. Lite synd om mig alltså och jag börjar dagen med pepparkakor och smågodis. Men nu tänkte jag att jag skulle passa på att skriva lite eftersom det blivit så lite av den varan på sistone. Under första tiden av hösten har livet återgått till vardag. Det har lugnat ner sig på jobbet på det viset att jag slappnat av igen på min post. Ett lite surt efterspel finns dock kvar som en orosfaktor men jag får nog ta upp det med berörd part så småningom.

Det riktigt positiva under hösten är att jag kommit igång så bra med träningen. Mitt nya träningskort var verkligen ett bra val och jag har kört yoga, simmning, Sh'bam och bodypump regelbundet. Jättekul och skönt för kroppen! Det kanske är därför det knappt blivit något dansat. Suget har inte varit tillräckligt stort för de tillfällen som erbjudits på nära håll. Men det går ju i vågor det där.

Kören har dragit igång och där är det full fart med två projekt på varandra som båda känns inspirerande och roliga. Vidare pysslar vi på med våra projekt hemma. Vi tänkte försöka få klart klädkammaren som liksom fick stå tillbaka för uterumsbygget när den väl var funktionsduglig. Det enda som nu egentligen är kvar är draperiet som jag ska sy. När som helst nu...

Uterummet är också i det närmaste klart. Några saker har vi skjutit upp till våren. Byta altandörrarna till exempel. Men elen hoppas vi få i ordning innan vintern så vi kan använda infravärmen. Vi förundras fortfarande över hur stort det faktiskt är nu och det känns så bra att det blev så bra. Nya tåliga högtalare är nu också monterade för bakgrunds- och dansmusik. :-)

Inga kommentarer: