måndag 28 oktober 2013

Ont i huvet

Veckoslutet har passerat under huvudvärk och soffläge. Jag brukar aldrig ha ont i huvudet och blir alltid lite orolig när det ändå blir så. Men förmodligen var det en extrasläng av förkylningen som kom och däckade mig.

Som tur var hade vi inget särskilt planerat i helgen utan jag kunder ta det lugnt i soffan medan familjen gjorde saker runt omkring. Ibland är det bra att inte kunna fara runt då man plötsligt har all tid i världen att bygga pussel eller rita tillsammans med barnen.

I går var vi i alla fall ut till bror och det var väldigt länge sen och det var kul att se allt nytt och hjälpa till med lite omflyttningar och att göra fint. Efter det gemensamma stöket blev det middag med tände ljus för att fira lite.

Idag är jag återigen på jobbet men huvudet är fortfarande lite konstigt. Jag känner mig lite småyr emellanåt men jag hoppas det går över snart.

Inga kommentarer: