tisdag 24 september 2013

Lååång helg

Denna helgen är otroligt lång. Jag var ledig med barnen i fredags och vi hade en jättemysig dag, först på öppna förskolan och sedan i Stinsen där vi åt lunch och handlade lite. Sen åkte vi hem för grillning med pappa Daniel. Under helgen pysslade vi hemma medan barnen lekte med kompisar. Bror kom förbi över natten och vi grillade lite till. En riktig festmåltid blev det Gött!

Härligt med hamburgerlunch!
 
På söndagskvällen rullade ett av de brutalaste oväder jag sett på förhand in. Det var kort och koncist kan man säga. Några stormbyar som verkade lyfta taket i uterummet, attackregn, stora hagel och sen var det mer ett vanligt regnväder. Men ojoj vilken väderattack med otroligt häftiga moln.

Nej det brinner inte i trädet...

Igår hade jag ett litet helgavbrott för jobb medan Daniel och barnen fortsatte ha helg. Dagis är stängt igår och idag. Idag är det alltså min tur att vara ledig igen. Gör mig ingenting alls! Idag planerar jag en liten tripp till Ikea med barnen då vi saknar en liten pryttel till vajerskenan i klädkammaren. Vi försökte nämligen färdigställa den i helgen så nånting ska var klart.  Snart så. :-)

Inga kommentarer: