torsdag 12 september 2013

Ännu en sensommarhelg

Ja, vad kan man säga om helgen som gick annat än att den var fantastisk. Plötsligt blev det högsommar och vi ägnade tiden åt att bara njuta av värmen i goda vänners lag. Systrarna M&M kom på fredagskvällen och ägnade lördag förmiddag åt att busa med barnen som hade hur roligt som helst. Efter lunch gav de sig sen av mot tjejmilen och vi åkte till årets första lekjumpa.

När det började närma sig fikadags stekte solen verkligen och när E&M&O kom med fikabrödet fick vi sätta oss på filtar i skuggan. Tänk vilken september! Sen blev det till att blåsa upp poolen igen och sen satt barnen där och lekte en lång stund. Oskar ville aldrig riktigt sluta bada utan kröp tillbaka ner i vattnet flera gånger. Det spelade mindre roll om han hade fått på sig en blöja.

Så småningom blev det god och trevlig grillmiddag i uterummet och ännu senare kom systrarna och gjorde oss sällskap lagom till desserten. Kvällen blev sen innan vi lämnade myset med tända ljus uterummet. En riktigt härlig sommardag utan så mycket nytta gjort. Skönt!

Eftersom det var så varmt blev söndagen bara en enda lång slappardag. Lek och mys med barnen i trädgården, en skön promenad och så småningom blev vi bjudna på en tvårätters middag av systrarna. Tänk vad bra man kan ha det ibland! :-) När söndagen började gå mot sitt slut hade jag återigen gått in helt i semesterläge och hade väldigt svårt att förstå att det var vanlig måndag dagen efter. 

Inga kommentarer: