onsdag 6 februari 2013

Zlips i Hallunda

Det var verkligen ingen bra uppladdning inför den här danskvällen. Kände mig otroligt trött och att förkylningen började hota igen. Dessutom satt kläderna dåligt och...ja, ni vet hur det är ibland. Till slut tog jag mig i alla fall i kragen under insikten att jag verkligen behövde röra på mig och kom iväg sent. Väldigt sent för att vara jag.

När jag kom fram var det ändå kö in och väl inne upptäcker jag först att Zlips har en vikarie på sång och att det är ett stort damöverskott. Suck. Vad månde det bliva av denna kväll? Sångerskan som hoppat in med kort varsel var väldigt duktig så inget ont om henne. Repertoaren blev väl däremot ett litet hopplock av vad de kunde gemensamt och blev ju både intressant och lite synd.

Damöverskottet var väl sådär. Som tur är har jag ju en egen tjej att svänga runt med och även fast det fanns några roliga till att dansa med räddade hon kvällen och såg till att jag blev kvar längre än jag tänkt. Bra!

Jag höll mig hyfsat flytande under kvällen. En överraskande positiv händelse var en ung kille som jag bjöd upp i kulissen när han var upptagen. Typiskt. Men, direkt efter sin dans letade han reda på mig och bjöd upp! Ojojoj, sånt är man inte bortskämd med. :-)

Här skojas lite med fotografen (Dunken)

Kvällen blev helt ok och jag körde hem efter sista dansen, otroligt trött. Vaknade lördag förmiddag med en otroligt trist förkylningskompis som envisas med att besöka mig. Jag är ändå glad att jag dansade eftersom det nu blev den enda träningen för mig på hela helgen.

Inga kommentarer: