måndag 18 februari 2013

Expanders i Hallunda

Åter igen på dans. Eftersom jag fick skjuts denna gång så fanns det ingen anledning att inte åka. Slöheten får liksom ha någon gräns. Det var en herrejösses massa folk på dansen och som vanligt när det gäller Hallunda har man ingen aning om vilka dom liksom ä-r. Bara en och annan hade igenkänningsfaktor, men tillräckligt för att få kvällen att gå.

Jag behövde inte jaga den här kvällen utan det räckte med att liksom finnas till. Tiden gick och danserna avlöste varandra på ett smidigt sätt. Mest fox och så en och annan bugg. Trevligt fika (som jag såg fram emot redan när vi satte oss i bilen) och sedan avlöpte kvällen på samma smidiga sätt.

För mig är Expanders alltför ojämna för att kvällen ska bli riktigt bra. De blandar en del guldkorn med ganska svårdansade låtar som går för snabbt eller för långsamt eller utan känsla. Det är synd så de gör en del låtar så otroligt bra och stämsången sitter stundom som en smäck. En del fina och skojiga danser prickades ändå in under kvällen och den gick relativt snabbt. Det brukar betyda att man har ganska kul.

En recension från andra sidan dansparet kan ni ju passa på att läsa här. :-)

Inga kommentarer: