torsdag 14 februari 2013

Med näsan över ytan

Det känns som att jag börjar vara på banan igen. Givande körövning i tisdags med nya rolig repertoar för fyra damstämmor. Eftersom vi är åtta damer så kan ni själva räkna ut hur många vi är per stämma. Och om en är borta som i tisdags, ja då är man själv. Skoj!

Igår körde jag äntligen ett litet hemmaträningspass igen efter tre veckors downperiod. Yogan blev inställd i måndags så inte ens då blev det nåt. Jag har kommit på att jag inte jobbar alldeles långt från en simhall. Jag undrar varför jag inte kommit på det tidigare? Det var väl inte så svårt. Man kan köpa klippkort på sim så det skulle kunna vara en alternativ lunchträning även fast det tar lite tid. Men det kanske kan få ta tid.

Idag är det redan torsdag. Jag är lite veckovill, men räknar ändå ut att det betyder fredag i morgon. Kanske det kan finnas ork för lite dans då? Det återstår att se. Skönt ska det bli med helg hur som helst. :-)

Inga kommentarer: